Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε παραγγελία να εκτελείται σωστά και να φτάνει στην πόρτα σας με διαδικασία express! Παρ'όλα αυτά, εάν διαπιστώσετε ότι κάτι λείπει, δεν είναι αυτό που θέλατε ή κάποιο από τα προϊόντα που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Τι πρέπει να κάνω για να ζητήσω την επιστροφή κάποιου προϊόντος ή δώρου;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@planetbeez.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή ή την ημερομηνία που αναγράφεται στην κάρτα αλλαγής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναφέρει τον κωδικό που φαίνεται στο email ή το sms που λάβατε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τον λόγο για τον οποίο θέλετε να ζητήσετε επιστροφή. Δεν θα γίνεται δεκτή καμία επιστροφή προϊόντος εάν δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση μας. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε ένα email με οδηγίες για το πως μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα ή πως και πότε θα επιστραφούν τα χρήματά σας. Τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε πρέπει να επιστραφούν άθικτα, χωρίς να έχει φθαρεί ή ανοιχτεί ή λερωθεί η συσκευασία τους.

 

Τι ισχύει για τα εποχιακά προϊόντα;

Για εποχιακά προϊόντα, όπως είναι τα Χριστουγεννιάτικα, τα Πασχαλινά ή τα καλοκαιρινά είδη, η δυνατότητα αλλαγής ισχύει μόνο για συγκεκριμένες χρονικούς περιόδους( Περίοδος Χριστουγέννων έως 27/12, Περίοδος Πάσχα έως Μεγ. Τετάρτη, Καλοκαιρινά 10 Αυγούστου).

 

Τι γίνεται με τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί με έκπτωση, σε κάποια προσφορά ή ήταν δώρο σε άλλη προωθητική ενέργεια;;

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά σε κάποια προωθητική ενέργεια, τότε κατά την αλλαγή των προϊόντων θα υπολογίζεται η αξία την οποία είχε το προϊόν την στιγμή της αγοράς και όχι η αρχική ή οποιαδήποτε άλλη αξία έχει την στιγμή της αλλαγής.

 

Επιστροφή ελαττωματικών ή λανθασμένων προϊόντων

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που λάβατε είναι λάθος ή ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@planetbeez.gr εντός 14 ημερών από την στιγμή της παράδοσης και ενημερώστε μας για το ελάττωμα στο προϊόν ή το λάθος μας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας. Εάν έχετε παραλάβει λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν, έχετε την επιλογή να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

 

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μας το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημέρες από την στιγμή που το παραλάβατε, στέλνοντάς το στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 127, Αθήνα, 16674 μαζί με την απόδειξη αγοράς που λάβατε κατά την παράδοση. Η αντικατάσταση ενός προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά την επιστροφή του και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του παραλήπτη ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.

 

Η αντικατάσταση ενός προϊόντος προϋποθέτει ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημά μας την στιγμή που μας ενημερώνετε. Εάν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή και η αποστολή του νέου προϊόντος θα εκτελεστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με δική μας χρέωση εφόσον η επιστροφή του προϊόντος πραγματοποιηθεί μέσω της Εταιρείας Αποστολών με την οποία συνεργαζόμαστε. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, τότε θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας  εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Ο τρόπος και ο χρόνος της επιστροφής των χρημάτων εξαρτάται από τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε για την παραγγελία σας και θα πιστωθούν στο τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει (Viva, Τραπεζικό Λογαριασμό, Πιστωτική Κάρτα ή Paypal). Εάν έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή με αντικαταβολή, θα πρέπει επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας υποδείξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό μαζί με τις αντίστοιχες πληροφορίες (IBAN, όνομα κατόχου κλπ.) για την επιστροφή των χρημάτων σας.

 

 

Υπαναχώρηση

Σύμφωνα με το Ν. 2251/1994, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Για να προχωρήσετε σε υπαναχώρηση από την αγορά ενός προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@planetbeez.gr και να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο εάν το προϊόν και η συσκευασία του είναι άθικτα και δεν έχουν αλλοιωθεί, λερωθεί ή ανοιχτεί. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση Λεωφόρος Βουλιαγμένης 127, Αθήνα, 16674 μαζί με την απόδειξη αγοράς που λάβατε κατά την παράδοση. Εάν τα προϊόντα που επιστρέφετε δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση υπαναχώρησης από μια αγορά, όλα τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο τρόπος και ο χρόνος της επιστροφής των χρημάτων εξαρτάται από τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε για την παραγγελία σας και θα πιστωθούν στο τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει (Viva, Τραπεζικό Λογαριασμό, Πιστωτική Κάρτα ή Paypal). Εάν έχετε πραγματοποιήσει την πληρωμή με αντικαταβολή, θα πρέπει επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας υποδείξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό μαζί με τις αντίστοιχες πληροφορίες (IBAN, όνομα κατόχου κλπ.) για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Εγγραφη στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι να νέα μας και κερδίστε πλούσια δώρα και προσφορές

Pre-loader