Ο κόσμος των παιχνιδιών!

Το Planet Beez είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών που έχει σκοπό να γίνει ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων που αναζητούν ποιοτικά, εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Εδώ θα βρείτε επιμορφωτικά παιχνίδια STEM, παιχνίδια ρόλων για αγόρια και κορίτσια, βρεφικά και προσχολικά είδη, σχολικά αξεσουάρ καθώς και μια μεγάλη συλλογή από εκπαιδευτικά βιβλία και διακοσμητικά.

Επιλέγουμε τα παιχνίδια που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ένα πρός ένα με μοναδικό γνώμονα: να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν ευφυϊες και δεξιότητες που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Αλλά η σχολαστική επιλογή ποιοτικών παιχνιδιών είναι μόνο ένας από τους λόγους που κάνουν το Planet Beez να ξεχωρίζει.

• Βλέπουμε κάθε παιδί σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα με διαφορετικές ανάγκες και βοηθάμε τους πελάτες μας να επιλέξουν παιχνίδια κατάλληλα για κάθε περίσταση και ηλικία εύκολα και γρήγορα: από την προσχολική ανάπτυξη μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας.

• Προάγουμε την περιβαλλοντική συνείδηση σε μικρούς και μεγάλους. Χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά, ανακυκλώσιμα υλικά για τις συσκευασίες μας και πασχίζουμε ώστε όλες μας οι διαδικασίες να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

• Συνεργαζόμαστε με φιλανθρωπικές οργανώσεις για να διδάξουμε με πράξεις στους μικρούς μας φίλους την αξία της προσφοράς σε ένα καλό σκοπό.


Είμαστε βέβαιοι πως θα εκτιμήσετε και θα αγαπήσετε το καινούριο μας εγχείρημα όσο και εμείς και σας προσκαλούμε να κάνουμε όλοι μαζί τον κόσμο των παιδιών μας πιο όμορφο και δημιουργικό.

Καλωσήρθατε στο Planet Beez!
Εγγραφη στο Newsletter μας

Μάθετε πρώτοι να νέα μας και κερδίστε πλούσια δώρα και προσφορές

Pre-loader