Τα 10 καλύτερα οικολογικά βιβλία για παιδιά

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε για το περιβάλλον και για όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για να το προστατεύσουμε.

Αυτά τα απίθανα οικολογικά βιβλία για παιδιά εξηγούν πόσο πολύτιμος είναι ο πλανήτης μας, διηγούνται μερικά από τα καταπληκτικά κατορθώματα που έχουν επιτύχει οι πράσινοι ήρωες του κόσμου και παρουσιάζουν τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε και να κάνουμε τη διαφορά.

Εκπαιδεύστε και εμπνεύστε την επόμενη γενιά με αυτά τα κορυφαία παιδικά βιβλία για την οικολογία και το περιβάλλον.

 20 σπουδαίοι πράσινοι ήρωες σώζουν τον πλανήτη  

Ιδανικό για παιδιά από 8 ετών και πάνω

Αυτοί οι πραγματικοί ήρωες έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην διάσωση του περιβάλλοντος, την κλιματική αλλαγή και μείωση της ρύπανσης. Διαβάστε τις απίστευτες ιστορίες τους και ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος στον αγώνα για την προστασία του πλανήτη μας.


Παιδικο βιβλίο οικολογίας για αγόρια και κορίτσια "20 πράσινοι ήρωες που σώζουν τον πλανήτη".

 Αγαπάμε τον πλανήτη μας 

Ιδανικό για παιδιά από 5 έως 8 ετών

Το πανέμορφο και μοναδικό μας σπίτι, ο πλανήτης Γη, βρίσκεται σε κίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε; Ανασηκώστε τα κινούμενα μέρη σε αυτό το απίθανο οικολογικό βιβλίο για παιδιά και ανακαλύψτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε ξεκινώντας από σήμερα!

Βιβλίο για οικολογία για παιδιά με τίτλο "Αγαπάμε τον πλανήτη μας"

 Πού πάνε όλα αυτά; 

Ιδανικό για παιδιά από 7 ετών και πάνω

Αναρωτηθήκατε ποτέ πού να πηγαίνουν όλα αυτά; Από τα απορρίμματα των εργοστασίων και τα πλαστικά που πετιούνται στη θάλασσα μέχρι και τα διαστημικά σκουπίδια, πού καταλήγουν άραγε όλα όσα δε χρειαζόμαστε πια; Αυτό το συναρπαστικό βιβλίο μας μαθαίνει πώς οι ενέργειές μας επηρεάζουν τον πλανήτη μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να τον σώσουμε.

Παιδικό βιβλίο οικολογίας για αγόρια και κορίτσια "Που πάνε όλα αυτά;"

 Ο πλανήτης μας 

Ιδανικό για παιδιά από 3 ετών και πάνω

Ένα απίθανο βιβλίο για μικρά παιδιά που θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που έχουν για τον πλανήτη μας και θα τα βοηθήσει να μάθουν τα μυστικά της φύσης και να αναπτύξουν την περιβαλλοντική τους ευφυΐα με απλά κείμενα και πολύχρωμες εικόνες.

Οικολογικό βιβλίο για μικρά παιδιά "Ο πλανήτης μας"

 Πώς θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο 

Ιδανικό για παιδιά από 7 ετών και πάνω

Ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο που θα βοηθήσει τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο λόγος και οι πράξεις τους μετράνε. Με θέματα οικολογίας όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η άγρια φύση αλλά και άλλα όπως ο ρατσισμός και το μπούλινγκ, αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει τα παιδιά να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο!

Ένα από τα καλύτερα οικολογικά βιβλία για παιδιά "Πώς θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο".

 Πλανήτης Γη 

Ιδανικό για παιδιά από 8 ετών και πάνω

Ένα απίθανο εκπαιδευτικό βιβλίο για μικρούς εξερευνητές. Μάθετε τα πάντα για τον πλανήτη μας και το περιβάλλον, από την κλιματική αλλαγή και τα οικοσυστήματα, μέχρι τους απειλούμενους βιότοπους και το πώς δημιουργούνται οι ανεμοστρόβιλοι!

Το καλύτερο εκπαιδευτικό βιβλίο οικολογίας για παιδιά με τίτλο "Ο πλανήτης Γη"

 Γιατί χρειαζόμαστε τις μέλισσες; (στα αγγλικά) 

Ιδανικό για παιδιά από 4 ετών και πάνω

Πώς λειτουργεί μια κυψέλη; Πώς φτιάχνεται το μέλι και ποιος είναι ο ρόλος κάθε μέλισσας; Σε τι μας ωφελούν; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα μέσα από κατανοητά κείμενα, πολύχρωμες εικόνες και φανταστικές εκπλήξεις.

Οικολογικό βιβλίο για παιδιά στα αγγλικά σχετικά με τις μέλισσες και γιατί τις χρειαζόμαστε

 Δες Μέσα - Ανακύκλωση και Απορρίμματα (στα αγγλικά) 

Ιδανικό για παιδιά από 6 ετών και πάνω

Ακολουθήστε τα απορρίμματα στο μακρύ ταξίδι που κάνουν από ένα κάδο ανακύκλωσης μέχρι τα κέντρα διαλογής και τα εργοστάσια ανακύκλωσης και μάθετε πως ανακυκλώνονται διαφορετικά υλικά και πώς η ανακύκλωση μπορεί να σώσει το περιβάλλον με αυτό το συναρπαστικό παιδικό βιβλίο.

Οικολογικό βιβλίο για παιδιά στα αγγλικά για την ανακλυκλωση

 Δες Μέσα - Καιρός και Κλίμα (στα αγγλικά) 

Ιδανικό για παιδιά από 6 ετών και πάνω

Περιηγηθείτε στους ωκεανούς, τους ουρανούς και τις ηπείρους και μάθετε πως προκαλούνται τα καιρικά φαινόμενα όπως οι κεραυνοί και οι τυφώνες, πως επηρεάζει τον πλανήτη μας η κλιματική αλλαγή και πως διαμορφώνεται το κλίμα με αυτό το συναρπαστικό βιβλίο οικολογίας για παιδιά.

Το καλύτερο οικολογικό βιβλίο για παιδιά στα αγγλικά για τον καιρό και το κλίμα

 Κλιματική κρίση για αρχάριους (στα αγγλικά) 

Ιδανικό για παιδιά από 10 ετών και πάνω

Ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για τον πλανήτη, το περιβάλλον και την κλιματική κρίση που θα βοηθήσει τα μεγαλύτερα παιδιά να κατανοήσουν το πώς επηρεάζει το κλίμα, η παραγωγή ενέργειας και η γεωργία τον πλανήτη μας, αλλά και γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Ένα συναρπαστικό βιβλίο οικολογίας για παιδιά στα αγγλικά για την κλιματική κρίση

 

Βρείτε τα καλύτερα οικολογικά βιβλία για παιδιά καθώς και μια μεγάλη συλλογή από οικολογικά παιχνίδια και παιδικά σκεύη φιλικά προς το περιβάλλον στο planetbeez.gr και βοηθήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.