Βοηθήστε τη μελισσούλα να βρει τον δρόμο προς το σπίτι της!

Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για εσάς εδώ στο Planet Beez! 

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να μαθαίνουμε μέσα από παιχνίδια! Τα εκτυπώσιμα παιχνίδια για παιδιά είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και βοηθάνε τους μικρούς μαθητές να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες ενώ προσπαθούν να λύσουν απλά προβλήματα. 

Η μικρή μας μέλισσα κουράστηκε να μαζεύει το νέκταρ που χρειάζεται για να φτιάξει μέλι στην κυψέλη της! Είναι έτοιμη να επιστρέψει, αλλά ποιον δρόμο πρέπει να πάρει; 

Θα μπορέσετε να βοηθήσετε τη μελισσούλα να επιστρέψει στο μελίσσι της;

Σχεδιάστε τη διαδρομή της μέλισσας μέχρι την κυψέλη και χρωματίστε τα υπέροχα σχέδια όπως εσείς θέλετε για να δημιουργήσετε μια φανταστική εικόνα!

Εκτυπώστε τον λαβύρινθο εντελώς δωρεάν και ξεκινήστε το παιχνίδι!

 

Κατέβασέ το ΕΔΩ

 

 

Επισκεφθείτε το blog του planetbeez.gr για να βρείτε πολλά ακόμα δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά, εντελώς δωρεάν, και βοηθήστε τα να μάθουν να αναγνωρίζουν σχήματα και γράμματα και να αναπτύξουν την οπτική τους ευφυΐα!


*Το παρόν είναι πνευματική ιδιοκτησία του planetbeez.gr και διατίθεται μόνο για προσωπική χρήση. Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίηση για εμπορικούς λόγους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.