Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49 €
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49 €
Εκτυπώσιμο γράμμα για τον Άγιο Βασίλη FREEBEE!

Δωρεάν εκτυπώσιμο γράμμα για τον Άγιο Βασίλη!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Άγιος Βασίλης κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του σε ένα όμορφο σπιτάκι στο Βόρειο Πόλο και ετοιμάζεται να ανοίξει τα γράμματα των παιδιών από όλο τον κόσμο και να διαβάσει τις λίστες τους!

Εσείς γράψατε γράμμα στον Άγιο Βασίλη; Αν όχι, τι περιμένετε;  

H προετοιμασία του γράμματος είναι μια από τις πιο συναρπαστικές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά και μια καλή ευκαιρία για να τα βοηθήσουμε να αναλογιστούν την συμπεριφορά τους προς τους φίλους και την οικογένειά τους και να κάνουν μια μικρή ανασκόπηση του χρόνου που πέρασε. 

Για τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για να αποφασίσουν τι να γράψουν, έχουμε φτιάξει ένα όμορφο γράμμα για τον Άγιο Βασίλη το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε!

Γράψτε την αγαπημένη σας ανάμνηση από τη χρονιά που φεύγει, κάντε μια ευχή για το νέο έτος και θυμηθείτε μια από τις καλές πράξεις που κάνατε φέτος. 

Και φυσικά, συμπληρώστε τη λίστα με τα δώρα που θέλετε να ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη! 

Γράφοντας 3 δώρα που θα θέλαμε, δίνουμε στον Άγιο Βασίλη τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιο. Περισσότερες επιλογές σημαίνουν μικρότερες πιθανότητες για να απογοητευτούν οι μικροί μας φίλοι σε περίπτωση που κάποια από τα δώρα είναι δυσεύρετα ή δεν είναι κατάλληλα.


Κατεβάστε το γράμμα για τον Άγιο Βασίλη κάνοντας κλικ στη φωτογραφία:
Από το Planet Beez, 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!*Το παρόν είναι πνευματική ιδιοκτησία του planetbeez.gr και διατίθεται μόνο για προσωπική χρήση. Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίηση για εμπορικούς λόγους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Επόμενο άρθρο Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά με το διάβασμα στο σπίτι