Δωρεάν εκτυπώσιμο γενέθλιο κυνήγι θησαυρού!

Πλησιάζουν τα γενέθλια των μικρών σας; Ψάχνετε κάτι διαφορετικό που θα εξάψει τη φαντασία τους και θα κάνει αυτήν την ξεχωριστή μέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη;

Έχουμε την τέλεια ιδέα ειδικά για εσάς: ένα κυνήγι θησαυρού που καταλήγει στο δώρο γενεθλίων τους!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να κατεβάσετε το αρχείο, να κόψετε τις κάρτες και να τοποθετήσετε τα στοιχεία στα αντίστοιχα σημεία. Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί καν να βγείτε από το σπίτι!

Το κυνήγι θησαυρού είναι μια καταπληκτική δραστηριότητα για μικρά παιδιά στα οποία αρέσει να λύνουν γρίφους και μυστήρια. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα βοηθήσουμε να γίνουν πιο ανεξάρτητα, να βελτιώσουν τις αντιληπτικές τους ικανότητες και να παίξουν μακριά από οθόνες.

Επίσης, το δωρεάν εκτυπώσιμο γενέθλιο κυνήγι θησαυρού είναι ιδανικό για πάρτυ γενεθλίων. Οι μικροί εορτάζοντες, τα αδέλφια τους και οι φίλοι τους μπορούν να συνεργαστούν για να βρουν το κρυμμένο δώρο και να ζήσουν μια μικρή ιστορία μυστηρίου όπου πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι!


Οδηγίες για τους γονείς:
Αφού εκτυπώσετε το αρχείο και κόψετε τις κάρτες:

  1. Κρύψτε τη δεύτερη κάρτα στην κατάψυξη
  2. Κρύψτε την τρίτη κάρτα στο μαξιλάρι του κρεβατιού
  3. Κρύψτε την τέταρτη κάρτα σε ένα συρτάρι ή ράφι στην ντουλάπα
  4. Κρύψτε την πέμπτη κάρτα σε ένα ρολόι τοίχου ή ένα ξυπνητήρι
  5. Κρύψτε την έκτη κάρτα στο ψυγείο 
  6. Κρύψτε την έβδομη κάρτα στο μπάνιο, κοντά στην οδοντόβουρτσα
  7. Κρύψτε την όγδοη κάρτα στον καναπέ, μαζί με το δώρο!
  8. Δώστε την πρώτη κάρτα στη μικρή ή τον μικρό εορτάζοντα!

Κατεβάστε το εκτυπώσιμο αρχείο και ξεκινήστε το δικό σας κυνήγι θησαυρού κάνοντας κλικ στη φωτογραφία:Και τώρα που μάθατε πώς να οργανώσετε το δικό σας γενέθλιο κυνήγι θησαυρού, είναι ώρα να επιλέξετε το πιο απίθανο δώρο γενεθλίων! Επισκεφθείτε το planetbeez.gr και ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια, βιβλία και διακοσμητικά για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας! 


*Το παρόν είναι πνευματική ιδιοκτησία του planetbeez.gr και διατίθεται μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίηση για εμπορικούς λόγους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.